Meer over mij

nieuwe baan - websitevoordestarter
Eigenaar Laurent Mensch

Ik ben Laurent Mensch en heb voorheen ruim 27 jaar gewerkt als allround specialist Unix/Linux bij KPN. Mijn werkzaamheden bestonden daar uit beheer van klantsystemen, deelnemen aan diverse projecten en ontwerpen van beheertools om het beheer te vergemakkelijken en te stroomlijnen zodat de service en kwaliteit richting klant en eigen organisatie optimaler werd.

Bij deze werkgever en door diverse opleidingen gevolgd te hebben heb ik een grootte ervaring opgedaan die ik nu heel goed kan gebruiken in mijn eigen bedrijf (Human-Websites) bij het maken van websites voor de klanten.

Als eigenaar van Human Websites en de website “website voor de starter.nl” wil ik zoveel mogelijk particulieren, bedrijven, club en stichtingen helpen met een goede website zodat ze hun eigen doelstelling kunnen bereiken.
Zoals mensen bereiken via het world wide web. Vaak om diverse redenen, om te informeren, te verkopen of hun diensten aan te bieden.

knowledge- websitevoordestarter
tevreden klant - websitevoordestarter

De inhoud van de websites kunnen zelf naar behoefte worden aangepast met behulp van een Content Management System (CMS).

Kies u voor kwaliteit en een goede prijs, dan is “website voor de starter.nl” (Human Websites) het juiste bedrijf voor u. Altijd een persoonlijke benadering en een developer die de kennis heeft en zich kan inleven in uw bedrijf zodat het resultaat er mag zijn. Waar u als eigenaar trost op mag zijn.

–< Websites die het verschil maken >–

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren
Scroll naar top